Edukálás

Edukációs, magyarázó videók

Mindösszesen a teljes tartalom 20%-ra emlékeznek az emberek ha vizuális elemek nélküli szöveget olvasnak.

A videókkal sok esetben könnyebben át tudod adni azokat az akár nagyobb mennyiségű információkat, amelyeket szeretnél. Leköti a figyelmet és hangulatokat, érzelmeket is könnyebben közvetíthetsz a videók által. Különösen a fiatalabb közönség számára lehet vonzó a videós tartalom, hiszen ők jellemzően több időt töltenek videók nézésével, mint szövegek olvasásával.

A megkérdezettek 59 százalékuk úgy véli, hogy ha egy oldalon egy anyag elérhető szöveges és videós formában is, akkor inkább a videót nézik meg.

https://blog.depositphotos.com

Videó azért is egy nagyon praktikus eszköz a közönség tudásának gyarapítására, mert sokan vizuális típusok, és könnyebben tanulnak, ha mozgóképeket látnak.

Az OTP Bank Nyrt készségfejlesztő tréningek tudásátadó részeiből videókat készítettünk, melyek a várakozásainkat is felülmúlták. Általuk olyan tudásmegosztó eszközöket kaptunk, amelyek a személyes előadás hatását is meghaladták, képi világukban és dinamikájukkal egyszerre tanulságosak és kötik le a néző figyelmét.

Rátkai Tamás, KÉPZÉSI TANÁCSADÓ

Nézz meg egy elkészült videót:

Nagyon szeretjük a saját célra, illetve a partnereinknek készült oktató videókat, mert költséghatékonyabbá teszik a képzéseket, ráadásul az új generációs munkavállalók igényeit is tökéletesen kielégítik. Büszkék vagyunk a videók minőségére és innovatív megvalósítására.

Bencsik Zoltán, TréningPartner tulajdonosa